Start Event 7 sept

Op zaterdag 7 september is het zover! Onze rugbyclub organiseert een spetterend startevent om het nieuwe seizoen te vieren én om onze gloednieuwe accommodatie officieel in te huldigen. Het belooft een dag te worden vol sport, plezier en gezelligheid, waar jong en oud van harte welkom zijn.
 
**Activiteiten voor iedereen**
 
We trappen de dag af met een jeugdinitiatie, waarbij kinderen op een speelse manier kunnen kennismaken met rugby. Onze ervaren trainers zorgen voor een leuke en leerzame sessie waar iedereen zich snel thuis zal voelen op het veld.  
Voor volwassenen die zelf eens de uitdaging van rugby willen aangaan, bieden we een speciale initiatie aan. Of je nu al ervaring hebt of gewoon benieuwd bent, iedereen is welkom om deel te nemen en de basistechnieken onder de knie te krijgen.
Voor de jongere bezoekers is er een springkasteel waar ze zich de hele dag kunnen uitleven.
Daarna volgt er een spannende demomatch door onze eigen spelers. Dit is de ideale gelegenheid om de sport van dichtbij te beleven en de passie en energie van rugby te ervaren. Zowel voor bestaande fans als voor nieuwkomers is dit een evenement dat je niet wilt missen.
**Feestelijke afsluiter**
 
We sluiten de dag in stijl af met een gratis receptie en een optreden van een geweldige coverband. Onder het genot van een drankje kun je nagenieten van de sportieve hoogtepunten en kennismaken met andere leden en supporters van de club.
 
**Kom en beleef het mee!**
 
Zet zaterdag 7 september alvast in je agenda en kom samen met vrienden, familie en kennissen naar onze rugbyclub. Of je nu wil deelnemen aan de initiaties, de sfeer wil opsnuiven of gewoon wil genieten van de live muziek, er is voor ieder wat wils. Wij kijken ernaar uit om samen met jullie een geweldige dag te beleven! 
 
 
Tot dan!
 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *